Diljem Zadra ograđena dječja igrališta

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Kontrolirana igra
GRAD ZADAR
Djeca se ovdje više ne mogu igrati

Od danas su odlukom Stožera civilne zaštite Grada Zadra zatvorena sva dječja i sportska igrališta na području grada Zadra. Naime, kako stoji na web stranicama Grada Zadra, Stožer civilne zašite Grada Zadra na današnjoj je sjednici donio odluku o zatvaranju svih sportskih i dječjih igrališta na području Grada Zadra, zbog onemogućavanja međusobnog bliskog socijalnog kontakta, a sukladno preporuci o nužnom razmaku između dvije ili više osoba i onemogućavanja okupljanja više osoba na istom mjestu.

- Molimo građane da se pridržavaju ove odluke i dnevne aktivnosti djece na otvorenom organiziraju poštujući preporuke o socijalnom kontaktu. Također, molimo i sve građane da svoje rekreativne aktivnosti obavljaju na isti način, pozivaju građane iz Grada Zadra.

I sami smo se uvjerili kako su brojna igrališta na području Zadra ograđena i na taj je način djeci i fizički onemogućeno da se igraju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)