Tomislav Bulić kanditat HDZ-a za gradonačelnika Benkovca

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Jednoglasna potpora na sjednici Gradskog odbora stranke
Njegov zamjenik, koji je također dobio jednoglasnu potporu, bit će Tomislav Klarica, sadašnji zamjenik i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Benkovca
Velimir BRKIĆ/ZL
Gradonačelnik Tomislav Bulić i zamjenik Tomislav Klarica

Tomislav Bulić, aktualni benkovački gradonačelnik, dobio je jednoglasnu potporu Gradskog odbora HDZ-a i bit će kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Benkovca na predstojećim lokalnim izborima. Njegov zamjenik, koji je također dobio jednoglasnu potporu, bit će Tomislav Klarica, sadašnji zamjenik i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Benkovca.

- Tomislav Bulić je kandidat u čijem je mandatu napravljen ogroman iskorak u realizaciji mnogih projekata i poboljšanju uvjeta života na području grada Benkovca, kao rezultat političke stabilnosti i kontinuiteta, novih ljudi za nove izazove i suverenog upravljanja Gradskom upravom, ističu u benkovačkom HDZ-u.

Napravio čvrstu i stabilnu stranku

Od Hrvatske demokratske zajednice kao stožerne stranke i zaglavnog kamena Grada Benkovca, kojoj je na lokalnim izborima prije četiri godine zbog frakcijskih borbi prijetio raspad i gubitak izbora, Bulić je napravio čvrstu i stabilnu stranku u službi svakog njezinog člana te svih građana Grada Benkovca, što je preduvjet svekolikog napretka i prosperiteta. rečeno je, između ostalog, na sjednici Gradskog odbora HDZ-a, te su nabrojeni projekti u sada već gotovo četverogodišnjem mandatu Tomislava Bulića:
- U aktualnom mandatu Bulića završen je niz značajnih infrastrukturnih projekata, dok su u različitim fazama provedbe mnogi drugi projekti. U području građevinarstva (uređena je stara gradska jezgra, odnosno rekonstruirana je zgrada gradske uprave i nova, pomoćna zgrada, obnovljena je gradska tržnica, novo ruho dobila je i gradska šetnica), prometa (izgrađen i rekonstruiran je veći broj cesta), okoliša (izgrađeno je Reciklažno dvorište i pokreće se izgradnja CGO), vodovodizacije (izgrađene su vodovodne mreže u Perušiću, Podgrađu i Nadinu, u tijeku je izgradnja vodovodne mreže Vukšić–Prović, ishođenje građevinskih dozvola za Bulić, Lepuri i Islam Grčki te aglomeracije dvaju gradova i trinaest općina Podvelebitskog kanala) i ostalih sektora poput kulture (uređenje Zavičajnog muzeja, izgradnja tematskih ruta), obrazovanja (uređen i opremljen je postojeći te novi dječji vrtić, uređen je veći broj športskih igrališta), zaštite (nabavljena su vatrogasna vozila, protupožarna i zaštitna oprema) te energetike (izgrađena i obnovljena je javna rasvjeta, obnovljena je zgrada Vatrogasnog doma). Od ostalih stvari bitno je istaknuti kupnja zemljišta za izgradnju stambenih zgrada te kupnju autobusnog kolodvora.

Veliko gradilište

- Uvjeren sam da naši sugrađani vide promjene u načinu upravljanja Gradom i njegovim svekolikim razvojem, što ćemo ja i zamjenik ponuditi i za sljedeće četverogodišnje razdoblje kroz ozbiljan i temeljit program. Grad je postao jedno veliko gradilište, a tako će biti i u narednom razdoblju. Spremni smo još motiviranije raditi za naš grad, poručio je Tomislav Bulić.

Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)