Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bilić i Sinovčić počeli s prikupljanjem potpisa

Autor: Ante Vidović

19.04.2013. 22:00
Bilić i Sinovčić počeli s prikupljanjem potpisa

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Kandidati za gradonačelnika Zadra, SDP-ov Ivo Bilić i neavisni Reno Sinovčić, počeli sus prikupljanjem 1.200 potpisa potrebnih da krenu u službenu utrku za gradonačelnika Zadra. Bilić je potpise skupljao na Narodnom trgu, a Sinovčić osim na glavnom gradskom trgu i na Branimirovoj obali, Relji te na Forumu. Obojica su iskoristili priliku za kontakt s potencijalnim biračima kojima su svojstveno svom stilu predstavljali svoj program.
Bilić, koji potječe iz bankarskog sektora, razmišlja kako ispuniti zahtjeve za privlačenje investitora. Sinovčić, čovjek koji u pet sati ujutro pije prvu kavu s ljudima na pijaci, želi rješavati svakodnevne probleme građana. Jednom i drugom im je na prvom mjestu naći ljudima posao.
– Mi smo već jutros prikupili više od 1.000 potpisa. Bit ćemo i dalje prisutni u gradu kako bi se približili našim biračima. Činjenica je da se od spomenika se ne može živjeti. Morske orgulje i Pozdrav suncu su fenomenalni, ali ljudima treba naći posao. To je cilj moga tima, kaže Sinovčić.