Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Uhvaćeno troje 17-godišnjih motociklista bez vozačke dozvole; Na Putu Nina 29 – godišnjak vozio u vrijeme zabrane upravljanja vozilom

20.04.2020. 15:40
Uhvaćeno troje 17-godišnjih motociklista bez vozačke dozvole; Na Putu Nina 29 – godišnjak vozio u vrijeme zabrane upravljanja vozilom


Jučer prijepodne na Biogradskoj cesti u Zadru, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli maloljetnog 17-godišnjaka, kako upravlja mopedom prije stjecanja prava na upravljanje tom kategorijom vozila. Vozač je isključen iz prometa te je sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Nešto kasnije, oko 12 sati, na Ulici Hrvatskog Sabora, zatekli su drugog maloljetnika u dobi od 17-godina, koji je upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, te maloljetnu 17-godišnjakinju koja je također upravljala mopedom prije položenog vozačkog ispita. Oboje su sankcionirani zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Nadalje, oko 17,45 sati na ulici Put Nina u Zadru, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar, zaustavili su 29-godišnjaka kako upravlja Alfa Romeom (ZD) u vrijeme zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije. Vozač je isključen iz prometa te sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.