Perić: Ne smijemo dopustiti da nas zahvati euforija

Slika korisnika admin
kkzadar_kkcedevita_1005_peric
Zvonko KUCELIN
Hrvoje Perić

Sjajnu je utakmicu ponovno odigrao Hrvoje Perić i povukao Zadar prema pobjedi u prvoj utakmici polufinala doigravanja. Osim 32 postignuta koša, skupio je i sedam skokova te zavrijedio ukupnu valorizaciju 41. Sasvim zasluženo je pri izlasku iz igre dobio ovacije s tribina.

- Odigrali smo odličnu utakmicu. Ispoštovali smo sve što smo prije utakmice dogovorili. Osnova pobjede bila je čvrsta obrana, dok smo u napadu igrali strpljivo i tražili igrača koji je u najboljoj poziciji. Na kraju je sve ovo dovelo do uvjerljive pobjede. No, ne smijemo biti euforični. Tek je 1-0 i u subotu je druga utakmica. Trebamo se pripremiti najbolje što možemo i ako nam se ukaže prilika, iskoristiti ju - rekao je Perić.

Perić ne želi razmišljati o možebitnom finalu jer je momčad apsolvirala tek prvu prepreku.

- Ne bih želio najavljivati dvokorak kojim bismo izborili finale. Trebamo ponoviti pristup iz prve utakmice i dati sve od sebe. A onda ćemo vidjeti kako će ispasti jer ipak ne ovisi sve o nama. Najbolje bi bilo preslikati igru iz današnje utakmice na uzvrat u subotu. Pritom prvenstveno mislim na obranu kojom smo u prvoj utakmici limitirali Cedevitu na svega 63 poena - za kraj će Perić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno