Provalio u benzinsku postaju pa ukrao cigarete

Slika korisnika anamarijabilan
Lopovi i provalnici opet "operiraju"
arhiva Zadarski list
Provaljeno je u benzinsku postaju i ukrao cigarete

U petak tijekom noći u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 

S četvrtka na petak u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne ključeve. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Varoškoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je ispred ugostiteljskog objekta u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio mesinganu reklamu. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju poslijepodne ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio moped u vlasništvu 60-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)