Održana završnica izazova „Najjače škole u gradu” ,

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
u organizaciji Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole
U izazovu je sudjelovalo 5 srednjih škola iz Zadarske županije
Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar
Nagradni fond za pobjednike u finalu iznosio je preko 3.000,00 kuna

Nakon cjelogodišnjeg školskog natjecanja jučer je ispred Ekonomske škole održano finale izazova „Najjače škole u gradu”. U izazovu je sudjelovalo 5 srednjih škola iz Zadarske županije: Gimnazija Franje Petrića (MIOC), Hotelijersko - turistička i ugostiteljska škola Zadar, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar, Tehnička škola Zadar uz domaćina Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu, Zadar. Nagradni fond za pobjednike u finalu iznosio je preko 3.000,00 kuna a osigurali su ga sponzori Decathlon, Imperium Gym uz Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu, Zadar.

Glavni (ukupni) pobjednik izazova kod djevojaka je Gimnazija Franje Petrića (MIOC), a u kategoriji momaka Najjača škola u gradu je Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola, Zadar. Izazov u plenku u kategoriji momaka osvojio je Lovre Jerak iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole dok je u kategoriji djevojaka osvojila Iva Rotim iz Poljoprivredno-prehrambene i veterinarske škole Zadar.
TZK tim Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole, Zadar ponosan je na organizaciji i osmišljavanju projekta cjelogodišnjeg izazova te odazivu u kojem su sudjelovali mnogi učenici zadarskih srednjih škola. Ovim projektom Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola, Zadar potiče učenike i profesore na bavljenje sportom, na zdrav život i međuškolske aktivnosti uz zabavu i druženje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno