Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Upisi u Bubamaru

19.06.2011. 22:00
Upisi u Bubamaru


Dječji vrtić “Bubamara” izvršio je upis djece u  jedinu predškolsku ustanovu na području grada Benkovca. O  predupisu i upisu ravnateljica Marija Mikulić naglašava da je  nakon zaprimanja potrebne dokumentacije i prijava za upis u  pedagošku 2011./2012. godinu povjerenstvo za upis djece u vrtić  izvršilo bodovanje po kriterijima pravilnika o upisu djece i  pravima i obvezama korisnika usluga te utvrdilo listu za upis djece  u vrtić.
Tako će se u pedagoškoj 2011./2012. godini formirati dobne  skupine za program jaslica – od prve do treće godine 12 djece, od  druge do treće godine 14 djece. Skupina od treće do četvrte godine  ima 20 djece te dvije skupine od treće do šeste godine 20 djece.
U vrtićkom programu bez spavanja formirat će se dvije skupine  od 22 djece u dobi od četiri do šest godina, dok će program od pet  i pol sati od treće do četvrte godine obuhvatiti 18 djece, a drugi taj  program od pete do šeste godine 20 djece.
U program predškole prijavljena su 34 djeteta s područja grada  Benkovca. Ujedno će se početkom pedagoške godine formirati  dvije skupine predškolaca od kojih jedna započinje s radom u  rujnu ove godine, a druga u veljači iduće godine, a kao i uvijek do  sada, za trosatni program predškole vrtić Bubamara osigurao je  mjesta.