OPREZ: Džepari haraju po Kalelargi

Slika korisnika valentinam
I LOPOVI POČELI RADITI U SEZONI
Policija je ulovila kradljivca parfema, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježili su tešku krađu i nekoliko krađa na zadarskom području. Sve je više krađa u kojima su oštećeni mahom strani državljani, a ukradeni su im novčanici na Kalelargi. Vjerojatno je riječ o već uhodanim džeparima
PIXSELL
Samo tijekom jučerašnjeg dana prijavljene su tri krađe novčanika s dokumentima

Policija je ulovila kradljivca parfema, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježili su tešku krađu i nekoliko krađa na zadarskom području. Sve je više krađa u kojima su oštećeni mahom strani državljani, a ukradeni su im novčanici na Kalelargi. Vjerojatno je riječ o već uhodanim džeparima.

Iz PU zadarske saznajemo kako je u teškoj krađi koja je prijavljena u ponedjeljak u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u ormarić kojeg koristi 30-godišnji državljanin Italije te ukrao fotoaparat vrijedan nekoliko tisuća kuna. U nedjelju je na Relji u Zadru iz stana 49-godišnjakine ukraden sef s putovnicama više stranih državljana i novcem. Žrtva lopova bila je i 67-godišnja talijanka kojoj je ukraden novčanik s dokumentima i novcem, a isto se dogodilo i 58-godišnjem Poljaku kojem je novčanik ukraden iz ruksaka. Na isti način ukraden je i novčanik s dokumentima i novcem 48-godišnjakinje. U svim ovim slučajevima policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznene prijave.

Policija traži i počinitelja koji je u Ulici Romansa iz privatne kuće ukrao nekoliko tisuća kuna u vlasništvu 24-godišnjakinje.

Zbog krađe tri parfema iz parfumerije na Kalelargi za krađu će odgovarati 47-godišnjak kojeg je policija osunjičila zbog krađe te protiv njega podnijela kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4 (4 glasova)