Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Na dan koncerta zabrana prometovanja

Autor:

19.07.2009. 22:00
Na dan koncerta zabrana prometovanja

Foto: Sebastian GOVORČIN



21. srpnja od 18 sati potpuno će biti zatvoren promet na prometnici od crkve Gospe od Zdravlja do Foše. Zabrana prometovanja trajat će do sat vremena nakon završetka koncerta pa organizatori mole stanare Poluotoka za strpljenje i razumijevanje
Organizatori koncerta još jednom podsjećaju građane i njihove goste da je zbog održavanja koncerta svjetski poznatog tenora Josea Carrerasa zatvoreno cijelo parkiralište kod crkve Sv. Marije. Ono će biti zatvoreno do četvrtka 23. srpnja.
– Nadamo se da su naši građani i gosti pronašli alternativna rješenja što će morati i u utorak 21. srpnja od 18 sati, kada će biti potpuno zatvoren promet na prometnici od crkve Gospe od Zdravlja do Foše. Nadalje, molimo stanare Poluotoka koji imaju automobile, ako planiraju odlazak nekamo, da ih parkiraju izvan Poluotoka jer u utorak neće biti u mogućnosti koristiti osobne automobile parkirane na dionici od crkve Gospe od Zdravlja do Foše i to u vremenu od 18 sati do sat vremena nakon završetka koncerta, stoji u obavijesti organizatora koncerta. Ističu zahvalnost na strpljivosti i razumijevanju sugrađana, a posebno stanara Poluotoka.
Kao što smo već pisali, koncert José Carrerasa započet će u 22 sata. Organizatori mole sve posjetitelje koncerta da pokušaju izbjeći parkiranje na Poluotoku i na taj način izbjegnu gužvu u prometu. Osim toga mole posjetitelje da već od 21 sat pronađu svoje mjesto u gledalištu jer nakon 22 sata nikome neće biti omogućen ulazak u gledalište.