Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

FOTOGALERIJA: Pogledajte djevojke koje su ušle u izbor za Miss Zadarske županije

20.07.2018. 14:38
FOTOGALERIJA: Pogledajte djevojke koje su ušle u izbor za Miss Zadarske županije


U Ninu se održava izbor Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2018.-te.
– Direkcija Miss Hrvatske u suradnji s Gradom Ninom i Nin turizmom dovodi karavanu ljepote za koji dan u ovaj prekrasan grad kada ćemo među prijavljenim djevojkama odabrati onu najljepšu koja će predstavljati županiju u finanlu Miss Hrvatske koje će se održati 1. rujna u Čakovcu uz izravan prijenos na HTV-u. Podsjetimo se da su sve prošlogodišnje pobjednice Miss Zadarske županije (Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić) plasirale u finalu Miss Hrvatske među top 10 ljepotica stoga smo ponosni da i ove godine imamo prekrasne djevojke među kojima je, kako vjerujemo, i buduća Miss Hrvatske, naglašavaju organizatori.
Djevojke su odabrane putem društvenih mreža i web stranice izbora: miss.hr, a selekciju su radile casting menađerice Anita Maričić i Antonija Grubić.
– Anita i Antonija su se pobrinule da zaista odaberemo one najljepše djevojke u županiji koje ćemo moći vidjeti ovog petka na izboru i od kojih će naravno samo jedna ponjeti laskavu titulu Miss Zadarske županije 2018.-te, dodaju iz direkcije izbora.
Djevojke će se predstaviti kroz nekoliko izlazaka, među kojima će biti i izlazak u kreacijama "Carol by Klara Ivanović" nagrađivane zadarske, odnosno biogradske modne dizajnerice Klare Ivanović.
Klara priprema, kako nam je rekla, ženstvenu i glamuroznu kolekciju, upravo onakvu kakva ide uz izbor i prelijepe djevojke. Tijekom izbora predstavit će se i drugi brendovi, uključujući i tvrtku Sonik koja je i ove godine vjeran prijatelj izbora. Izbor najljepše djevojke svijeta je u Kini 8. prosinca, na otoku Sanya, a priliku da se okruni tom prestižnom titulom ima i jedna od djevojaka koje će za koji dan defilirati Ninom.
 
Fotografije:
1. Anđela Stulić
2. Mia Štulić
3. Monika Vojvodić
4. Martina Tokić
5. Martina Marić
6. Marija Perinić 
7. Kristina Jurlina 
8. Loreta Paleka