Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Poznati reper prošetao Zadrom pa večerao kraj katedrale

23.07.2018. 09:25
Poznati reper prošetao Zadrom pa večerao kraj katedrale


Wiz Khalifa, reper koji je miljenik publike i jedan od najvećih hitmakera hip-hop glazbe ove godine nastupio je po drugi put na plaži Zrće u sklopu Fresh Island festivala, a prije par dana s ekipom je prošetao Zadrom i večerao u restoranu Groppo nasuprot katedrale sv. Stošije.


 


Njegov posjet prošao je praktički nezapaženo, iako se radi o jednoj od poznatijih hip-hop zvijezda koja je posebno popularna na društvenim mrežama. Wiza na Facebooku ima više od 40 milijuna obožavatelja, dok ga na Instagramu prati više od 21 milijun korisnika.




 


Djelatnici i vlasnik restorana Groppo oduševljeni su koliko je Wiz normalna i prizemna osoba. Nakon večere slikao se s osobljem, a slike su objavljene i na njihovim Facebook stranicama. 


 


Danijel Peroš, vlasnik restorana ispričao nam je kako je protekla večer i pohvalio goste.


 


– Kada dolaze zvijezde nikad ne znaš kakvi će biti, međutim Wiz Khalifa i ekipa su nas baš ugodno iznenadili. Bili su apsolutno skromni i zahvalni. Stiglo je njih 16, članovi produkcije i bend i zaista nisu tražili ništa ekstravagantno. Najviše su jeli svježu morsku hranu, odnosno ono što smo im  preporučili, kaže Peroš.


 


Upitali smo ga i jesu li ostali gosti shvatili da je u restoranu poznata američka hip-hop zvijezda?


 


– Došli su malo kasnije i nisu tražili ništa posebno, ali smo se dogovorili i smjestili smo ih na terasicu koja je malo diskretnija, kaže Peroš dodajući kako su nakon večere bili posebno zadovoljni.


 


Restoran Groppo  poznat je po maštovitim jelima i pravoj mediteranskoj kuhinji, a kako smo doznali Wiz i ekipa tamo su došli po preporuci.