Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Što muči jedinog člana grupe Vigor koji nije ćelav? Nema od koga posuditi gel za kosu!

20.07.2018. 18:10
Što muči jedinog člana grupe Vigor koji nije ćelav? Nema od koga posuditi gel za kosu!


Osječku grupu „Vigor“ čini šest prepoznatljivih glazbenika koji su domaću estradu osvojili brojnim hitovima i pjesmama koje ruše rekorde gledanja i slušanja na You Tube kanalu, poput mega hita „Još fališ“ kojega je u nepunih pet godina pregledalo 17,7 milijuna ljudi. Zapravo, pet je prepoznatljivih lica u „Vigoru“, ili bolje reći glava, s obzirom da se samo jedan od njih, šesti, može pohvaliti postojanom frizurom. Riječ je o gitaristi i pratećem vokalu Sebastijanu Novoselecu, pa smo ga upitali zašto su u bendu svi ćelavi osim njega. Evo kako Sebastijan objašnjava taj fenomen.
„Prava je istina da svima drugima ne raste kosa. Nemaju sreće, mada im je ponekad lakše. Mogu se istovremeno umivati i prati glavu, dok je moj problem što zaista nemam od koga posuditi gel za kosu“, šali se Sebastijan. Grupa „Vigor“ trenutno je u predahu između nastupa na ljetnom touru. Počeli su u lipnju s otvaranjem koncertne sezone u Ljubljani, završit će krajem rujna u Rijeci, dok je Vir negdje na pola puta tog četveromjesečnog putovanja s 32 koncerta. Bit će to njihov premijerni nastup na otoku, iako su jednom prilikom svirali na otoku u kućnom ambijentu. Naravno, kako je pola benda iz Osijeka, a druga polovica iz Valpova, bilo je to među Slavoncima u čuvenom Osječkom naselju na Viru.
„Svi iz benda smo se okupili kod prijatelja na Viru, ali nikad nismo imali nastup. Ovo će biti prvi put i baš smo radosni zbog toga, jer se također planiramo osvježiti, okupati i uživati. Inače se lijepo provodimo u ovo ljetno vrijeme koje je idealno za nastupe. Rekao bih kako zajednički uživamo s publikom“, govori nam gitarista slavonskog benda koji je početkom tjedna promovirao novu pjesmu „Bol“. Spot za tu pjesmu sniman je u Parizu, pa kako se vremenski poklopio s porazom Hrvatske u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji od Francuske, postojao je prijedlog da se spot „locira, uhiti i transferira“. Odnosno da se sprži i odradi novi.
„Do zadnjeg trenutka smo mislili kako ćemo pobijediti Francuze te kako je pravi pogodak činjenica da smo spot snimili u Parizu. Na kraju smo svi bili tužni. Kada bi mogli vratiti vrijeme sigurno ne bi išli u Francusku, ali je s druge strane spot zaista dobar i lijep. Pjesma je odlična, pa će se sigurno kroz neko vrijeme zaboraviti taj nesretni nogometni kontekst“, kaže Sebastijan. Za kraj poručuje još nešto:
„Očekujte najbolju feštu u mjestu i sjajan provod. Gdje god sviramo, dajemo sve od sebe, a to publika voli i prepoznaje. Svirat ćemo naše pjesme, potom pjesme naših prijatelja i neke svima poznate stvari. Bit će prava fešta“, kaže. Koncert grupe „Vigor“ počinje u 22 sata u subotu na virskoj rivi, a ulaz je besplatan