Ulovljen zadarski lopov koji je prošlu sezonu "operirao" na Viru

Slika korisnika valentinam
IZ POLICIJSKOG IZVJEŠĆA
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči za seriju provala na Viru tijekom ljeta prošle godine
Arhiva ZL
Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči za seriju provala na Viru tijekom ljeta prošle godine.

- Naime, sumnjiči ga se da je u lipnju, srpnju i kolovozu prošle godine na Viru u deset navrata provaljivao u kuće i apartmane, koje su uglavnom koristili strani državljani, iz kojih je otuđivao novac, zlatninu i druge vrijedne predmete. Materijalna šteta iznosi gotovo sto tisuća kuna, a protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa, kazali su iz PU zadarske.

Jučer su se dogodile i dvije teške krađe, pa je iz kuće 84-godišnjakinje u ulici Cilj u Zadru ukraden novac, dok je u biogradskoj Splitskoj ulici iz kuće 66-godišnjakinje ukraden vrijedni zlatni nakit. Policija traži počinitelje protiv kojih su podnijete kaznene prijave zbog teške krađe.

U Mandrama je iz apartmana kojeg koristi 55-godišnji slovenski državljanin ukrao novac, a isto se dogodilo i u zadarskoj ulici Put Vrela gdje je novac ukraden iz kuće u vlasništvu 45-godišnjakinje.

Na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati počinitelj ukrao je novčanik u vlasništvu 55-godišnjeg državljanina Slovačke, dok je proteklih dana u Gornjoj Suvaji kod Srba, nepoznati počinitelj sa radilišta u šumi ukrao motornu pilu u vlasništvu 39-godišnjaka.

I u ovim slučajevima je policija protiv nepoznatih počinitelja državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave zbog krađa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)