Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Dalmatino ugasio Ražine

20.07.2021. 07:12


Na Turniru na male branke »tri na tri« Marko Barešić Omer u Dragama slavila je domaća momčad Dalmatino, voditelja Dalibora Barešića i tako pobijedila na natjecanju koje je okupilo čak 66 sastava.
– Turnir se igrao u čast rano preminulog Marka Barešića Omera, s Joškom Stojanovom Švabom, dugogodišnjim voditeljem MNK Fortuna. Turnir će postati tradicionalan – kazao je Miro Vulin, predsjednik MNK Fortuna, koji je s tajnikom Bepom Stojanovom i ostalim entuzijastima besprijekorno odradio turnir.
Finalni sraz Dalmatino Drage i momčadi Sagane West Ham Ražine, uglavnom hrvatskih reprezentativaca i igrača šibenskih malonogometnih klubova, donio je puno preokreta. Sagana Ražine je na poluvremenu vodila 1:2 nakon čega su trojica malonogometnih virtuoza iz Dalmatina ubacila u petu brzinu i drugom poluvremenu »uvalili« pet zgoditaka za konačnih 6:3.
Na završnoj večeri gurmani su uživali besplatno degustirajući mesnu roštiljadu i dagnje na buzaru, a vizualni dojam je zaokružen bakljadom i vatrometom. Osim toga, svi su mogli sudjelovati u bogatoj tomboli s glavnim zgodicima, večerama u Portu, Gusti i Leu, izletu na Kornate, frizurama, loptama i u glavnom zgoditku, janjetu težine oko 15 kilograma. Zanimljivo, nagrada za fair play igrača nije bila predviđena, a onda je dobričina, »ljudina od čovika« Kristijan Šarić (MNK Vrana) na jednoj od utakmica u prijelomnom trenutku priznao da je zgoditak postigao rukom. Čestitke za priznanje koje nije moglo proći nezapaženo. Suci su bili Damir Lerga i Krešo Zrilić Deda iz Zadra, dok je zapisničar i voditelj bio Marko Vulin.


Finale
DALMATINO DRAGE 6 – SAGANA RAŽINE 3
DALMATINO DRAGE: Bruno Žilić 2, Nenad Knežić 2, Luka Celić 2.
SAGANA RAŽINE: Jure Ćaleta Car, Antonio Perić, Antonio Mutić, Ante Kosor 2, Ivan Gotovac 1.


Za treće mjesto
STOLARIJA STOJANOV 7 – DOMINO 5
STOLARIJA STOJANOV: Mate Stojanov, Roko Stojanov 1, Mate Šarin 1, Vice Birkić 2, Ivan Brkić 3. Albert Gegollaj.
DOMINO: Petar Jurica 2, Marko Vuksan Ćusa, Luka Petrović 1, Zvonimir Katuša 1, Domagoj Šimić 1.




Najbolji
Igrač: Nenad Knežić (Dalmatino Drage)
Strijelac: Petar Jurica (Domino)
Fair play igrač: Kristijan Šarić (Vrana)