Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zadar neće igrati kao protiv Lokomotive

19.08.2011. 22:00
Zadar neće igrati kao protiv Lokomotive


Mislim da treba biti izuzetno strpljiv u toj utakmici i stalno kontrolirati loptu, kontrolirati sredinu terena – izjavio je Lokica


Dan uoči susjedskog derbija protiv Zadra  na Šubićevcu na redovitu  konferenciju za novinare stigli su direktor Marko Karađole i trener Vjekoslav Lokica. Prema tekstu objavljenom na službenim internet  stranicama kluba, Karađole i  Lokova složni su da je najvažnije osvojiti sva tri boda,  a da je igra pri tome manje  važna.
– Bitno je samo da osvojimo tri boda, nije uopće bitno kako – istaknuo je Lokica.
– Zadar je do prošle utakmice u kojoj ih je Lokomotiva dobila, u zadnjih pet  minuta, bio ugodno iznenađenje. Mislim da treba biti  izuzetno strpljiv u toj utakmici i stalno kontrolirati loptu, kontrolirati sredinu terena. I biti pametan. Gledali  smo sve, ali oni sigurno neće  igrati kao što su igrali protiv  Lokomotive – nastavio je Lokica.
O zdravstvenom stanju u  momčadi Lokica je kazao:
– Marko Kartelo je tako-tako. Pokušava trenirati  normalno, ali još ne ide najbolje. Malo se na ozljedu, na  ložu, žali Bačelić-Grgić. Kad  smo radili zagrijavanje u četvrtak igrali smo ragbi i  Spahija se ozlijedio. Nezgodno je prizemljio i ne znam  točno što je, uskoro ću dobiti  informaciju. Tokić se isto  nešto žalio ovaj tjedan, nije  trenirao u srijedu. I Jelić i  Medvid su u konkurenciji.  Jelić će vjerojatno imati neku  bandažu.
Direktor je pak dodao:
– Klub inače živi redovno,  sa svim svojim problemima  koje ima. Pokušava ih predsjednik riješiti na bilo koji  način, pripomoći igračima,  riješiti financijsku situaciju.  U ponedjeljak će Uprava  imati s nekoliko predstavnika igrača razgovor da se  vidi što se može učiniti. To je  ono što je svakodnevna problematika u većini klubova,  pa i kod nas.