Povijesni događaj za Kožino

Slika korisnika admin
vrtic_ambulanta_kozino_1
Vladimir IVANOV
2,24 milijuna kuna uloženo je u zgradu s ambulantom, dječjim vrtićem i društvenim prostorijama

Gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić obišao je u subotu novoizgrađenu javno društvenu građevinu u Kožinu. U zgradi vrijednoj 2,24 milijuna kuna nalazit će se ambulanta, dječji vrtić za dvadesetero djece i društvene prostorije. Obilježavanju završetka radova prisustvovao je i saborski zastupnik Božidar Kalmeta.

- Ovo je povijesni događaj za Kožino. Mi više od pola stoljeća čekamo jedan objekt ovog tipa. Zadnji koji je u mjestu izgrađen ove namjene bila je osnovna škola iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. Sada konačno možemo reći da je Kožino dio grada, a ne blizu gradu. Naša djeca u mjestu mogu ići u vrtić, a ljudi u ambulantu, rekao je predsjednik MO Kožino Branimir Stručić.

- U dogovoru smo s pročelnikom Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Zadarske županije Josipom Kraljićem da se ovdje što skorije otvori ambulanta. Nju će moći koristiti i Dikljanci i Petrčanci. Ove godine u Kožinu radimo na proširenju groblja, postavljanju javne rasvjete, asfaltiranju cesta, uređenju plaža, rekao je gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika diklo
ljepo od vas,tako se radi, ALI STO JE SA DIKLOM. PITAJU SE I STARI I MLADI,DOMACI GOSTI A I STRANCI.