Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Gostionica Burela i Candy Treasure osvojili priznanja za najromantičniji ambijent

20.08.2021. 10:00


Ugostitelji, suvenirnice i trgovine u Ninu koji su osmislili i na najljepši način uredili svoje izloge primili su od predstavnika Turističke zajednice grada zahvalnice za dobročinstvo, ali i prigodne nagrade. Ova akcija provedena je u sklopu Romantičnog tjedna kada su predstavnici Turističke zajednice grada Nina ugostiteljima, suvenirnicama i trgovinama podijelili balone s logom Romantične destinacije Nin, te su ih zamolili da urede njihove objekate.
Nagrađenima i sudionicima ovog natjecanja tako su pripale donacije u vidu večere za dvoje, ručka za dvoje, suvenira za foto natječaj u Romantičnom tjednu za turiste i posjetitelje grada Nina. Turističke brojke su još uvijek visoke pa su vlasnici ugostiteljskih objekata, suvenirnica i trgovina u velikom poslu, ali su ipak zbog dodjele priznanja odvojili malo vremena.
U kategoriji ugostitelja gostionica »Burela’« je osvojila prvo mjesto i to najveći doprinos za uređenje i stvaranje romantičnog ugođaja u objektu. Priznanje za drugo mjesto pripalo je slastičarnici »Grgur«, a treće slastičarnici »Caramela«.
U kategoriji suvenirnice i trgovine prodavaonici slatkiša »Nona traditional store« dodijeljeno je priznanje za osvojeno prvo mjesto, dok je drugoplasirana bila prodavaonica slatkiša »Candy treasure«.
Ocjenjivanje je izvršeno zadnjeg dana Romantičnog tjedna, a članovi žirija za ocjenjivanje najromantičnijih objekata bili su: Krešimir Milišić, direktori Zaton Holiday Resorta Nin, Frane Skoblar voditelj marketinga Turisthotela d.d. Zadar, Rafaela Maraš, direktorica TZO Vrsi, Kata Knežević, ravnateljica Osnovne škole Petra Zoranića u Ninu, Doris Babić novinarka i Ana Bubić, volonterka na projektu.
Neki od ugostitelja, suvenirnica i trgovina su se dodatno potrudili pa su nabavili još neke rekvizite i time pridonijeli romantičnom ugođaju u svom objektu, a što dodatno povećava kvalitetu EDEN destinacije Nin i potvrđuje da kraljevski grad dostojno nosi titulu jedne od najromantičnijih destinacija Europe.


Marija DEJANOVIĆ