Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Uz uporabu nadražujućeg spreja 20-godišnjakinji otuđio torbicu

20.08.2021. 09:30


Jučer, 19. kolovoza oko 03.30 sati na predjelu Katarelca, na otvorenom prostoru, nepoznati počinitelj je uz uporabu nadražujućeg spreja od 20-godišnje državljanke Češke otuđio torbicu.
Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela razbojništva.


Krađa
Jučer je na Poluotoku u Zadru nepoznati počinitelj iz ruksaka 67-godišnjakinje otuđio novčanik, a iz torbice 62-godišnjaka novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađa.
Sinoć je na Ulici Madijevaca u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio torbicu u vlasništvu 61-godišnje državljanke Danske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer prijepodne u Petrčanima, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 38-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.