Bilaver: Rani pogodak Cona nam je pomogao

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA
STRIJELAC - Josip Bilaver

Sjajnim pogotkom u 55. minuti za 2-0 kapetan Zadra Josip Bilaver donio je olakšanje svojoj momčadi i trasirao put prema pobjedi. Bilaver je neobranjivim udarcem s otprilike 20 metara svladao gostujućega vratara Škorića čime je uništio sve nade Istre u povoljan rezultat sa Stanova.

- U prvom poluvremenu smo bili nešto lošiji nego inače. Nismo ušli dobro u utakmicu, ali uspjeli smo postići prvi pogodak vrlo rano. U drugom poluvremenu smo nametnuli svoju igru i na kraju zasluženo slavili. Rani pogodak Cona nam je puno pomogao u otvaranju utakmice. No činjenica je da smo loše igrali i loše stajali na terenu, iako nam se trud ne može osporiti. U drugom poluvremenu smo stali na loptu. Nismo dopustili Istri gotovo nijednu priliku ili čak polupriliku. Ja sam, srećom, bio taj koji je postigao drugi pogodak - kazao je Bilaver.

Bilaver s ponosom nosi kapetansku traku oko ruke.

- Ja sam rođen u Zadru, ovo je moj klub još od djetinjstva i s ponosom nosim kapetansku traku. Ne znam je li mi to posebna motivacija, ali u svakom slučaju mi je drago što sam kapetan.

U sljedećem kolu Zadrane očekuje gostovanje u Osijeku. Bilo bi odlično kada bi se iz Osijeka vratili s pokojim bodom u džepu.

- Gostovanja su nam bolna točka. Ne želim puno pričati niti išta obećavati. Valja na terenu dati svoj maksimum, pa što Bog da. Jedna od najvažnijih pojedinosti je realizacija. U Osijeku trebamo iskoristiti prigode, ako želimo povoljan rezultat. Protiv Lokomotive smo stvorili zaista puno prigoda, ali nismo ih na vrijeme uspjeli pretvoriti u pogotke. Zbog toga smo kasnije kažnjeni, iako bismo možda uspjeli preokrenuti utakmicu da je bilo još pet-šest minuta igre - završio je Bilaver.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno