Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Santini: Ova tri boda su nam važna u borbi za opstanak

19.09.2010. 22:00
Santini: Ova tri boda su nam važna u borbi za opstanak


Drago mi je što smo uspješno izvršili ono što smo priželjkivali cijeli tjedan, a to je osvajanje tri boda. Došli smo do tri boda koja su nam važna u borbi za opstanak u društvu najboljih – kazao je Santini
Nakon pobjede nad Istrom, igrači Zadra bili su izuzetno zadovoljni učinjenim. Pobjeda 2-0 i nova tri boda donijeli su veselje na Stanove, iako će Antonio Mršić reći da utakmica nije bila nimalo lagana.
– Pobijedili smo teže nego što je bilo očekivano. Iako smo postigli rani pogodak, nismo ušli u utakmicu onako kako smo priželjkivali i djelovali smo dosta rastrgano. No, naša pobjeda je u svakom slučaju zaslužena. Moja igra? U dobroj sam formi, iako protiv Istre nisam igrao dobro kao u prijašnjim utakmicama, bez obzira na asistenciju za prvi pogodak. Možda sam mogao još koji put asistirati ili pogoditi mrežu, ali naša pobjeda je važnija od svega – kazao je Mršić.
Nakon Mršića, pred novinare je izišao Ivan Santini.
– Prije utakmice smo bili prilično nervozni. Razlog nervozi je važnost utakmice, a dodatni pritisak na naša pleća je stavio poraz od Lokomotive. Drago mi je što smo uspješno izvršili ono što smo priželjkivali cijeli tjedan, a to je osvajanje tri boda. Došli smo do tri boda koja su nam važna u borbi za opstanak u društvu najboljih. Osijek? Protiv Lokomotive smo stvorili puno prigoda koje nismo iskoristili. Nadam se da ćemo u Osijeku nastaviti sa stvaranjem prigoda, ali trebat ćemo svakako pripaziti na koncentraciju u završnici. Ako budemo bili prisebniji prilikom realizacije, možemo se nadati pokojem bodu iz Osijeka – riječi su napadača Ivana Santinija.
Slično je rekao i branič Ante Puljić.
– Priželjkivali smo tri boda, iako smo znali da će utakmica biti teška. Premda je Istra pretposljednja na ljestvici, riječ je o kvalitetnoj momčadi. U utakmicu smo ušli dosta agresivno, iako smo nakon postignutoga pogotka malo pali. Istra nas je tada pritisnula, ali, srećom, nisu uspjeli poentirati. U nastavak smo ušli dobro. Bilaver je postigao pogodak koji nas je podignuo, a stečeno vodstvo smo znali sačuvati do kraja. Naša pobjeda je sasvim zaslužena – rekao je Puljić.
S druge strane, gosti su prilično potištenih lica napuštali svoju svlačionicu. To ne treba čuditi jer su trenutačno na pretposljednjem mjestu, bez ijedne pobjede u do sada odigranih 8 kola.
– Redovito se ponavlja ista priča, uvijek primamo pogotke u otvaranju utakmica. Često primamo neobranjive pogotke, a s druge strane, nama ne ulazi gotovo ništa. Zaista ne znam što bih rekao, ne znam je li riječ o nesreći ili nečemu drugome – kratko je kazao Emir Hadžić.