Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Zadrani izvrsni u Puli

19.09.2010. 22:00
Zadrani izvrsni u Puli


Izvrstan nastup ostvarili su članovi Boksačkog kluba Zadar sudjelujući na 1. memorijalnoj boksačkoj reviji Mate Parlov 2010 održanoj u Puli. Na pozivnom turniru od deset borbi u tri su se borili zadarski predstavnici Jerko Galešić (-64), Martin Galešić (-91) i Josip Bebo Filipi (-91). Jerko i Martin su svladali svoje protivnike i okitili se zlatnom medaljom, dok je Filipi u ravnopravnoj borbi izgubio na bodove 2:1 od hrvatskog reprezentativca Čalića. Uz to Jerko Galešić je sudjelovao u borbi koja je proglašena za najborbeniji par čime je zaslužio pehar.
– Gledatelji su mogli vidjeti zanimljive i kvalitetne borbe naših, triju juniorskih reprezentativaca Hrvatske. Zahvalio bih se organizatorima na lijepoj priredbi dostojnu velika hrvatskog boksa Mate Parlova – kaže trener BK Zadar Dragan Vidaić.
Inače, sva tri boksača sljedećeg vikenda očekuju nova iskušenja. Naime, sva trojica putuju u Novi Sad gdje se održava tradicionalna Zlatna rukavica. Za podsjetnik, prošle godine Josip Bepo Filipi je osvojio 1. mjesto u svojoj kategoriji.