Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Podižemo prijavu protiv gay Nijemaca koji su snimili pornić u okolici Zadra!

20.09.2018. 17:52
Podižemo prijavu protiv gay Nijemaca koji su snimili pornić u okolici Zadra!


Neovisni za Hrvatsku poslali su priopćenje pod naslovom "Zakoni moraju biti jednaki za sve!", a u kojemu su najavili podizanje tužbe protiv Juliana i Tima Blesha o kojima smo pisali u tekstu "Julian i Tim Blesh, njemački gay porno glumci na privatnom i profesionalnom boravku u Zadru".
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom "Izađi iz ormara u Hrvatskoj". Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.
Točnije snimali su svoj film na Pagu na plaži usred bijela dana i prema informacijama koje imamo bez ikakvih dozvola i dokumentacije koje su im za to potrebna .
Sto rade institucije ? Jedno veliko ništa . Gospoda su u posjetu 23. travnja najavili sto će uraditi u sljedećem posjetu .
Zašto su zakoni nevažeći za sve jednako, zašto su neki povlašteni i zastičeni ?
Zašto je nekome pod krinkom ugroženosti , dopušteno sve a jednome iznajmljivaču jer je sam odlučio koga će primiti u SVOJ apartman ili neće prijete kazne, dobiva kaznene prijave i pokušava ga se diskriminirati u društvu ?
Zašto zadnjih dana osoba hoda gradom doslovno gola bez sankcija, nitko ne želi reagirati jer znaju kakve su posljedice i kakvu moć manjina i njihove udruge imaju u našem društvu .
Tko može dati odgovore na ova pitanja ? Punu zašto u ovako kratkom tekstu a nijedan odgovor osim osude nas nećemo dobiti ni MI niti ONI u čije ime pitamo i koje mi predstavljamo .
I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana kad vam se na fin i pristojan način postave pitanja .
Zakoni u RH moraju vrijediti za sve jednako !" pišu Neovisni za Hrvatsku.