Kruna završne večeri bio je nastup DJ Kandžije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika isikiric
ZADRUGART - Na otvorenoj pozornici Kapetanskog održan višednevni program na zadanu temu hip hop kulture
U poslijepodnevnim satima održavane su tri radionice i panel rasprave za ljubitelje hip-hopa, DJ-inga, rime i dobrog zvuka - Radionica pop lulture, Izgradnja zajednice ritmom i zvukom te Radionica dobrog zvuka
Arif SITNICA
Bilo je i plesa

U sklopu programa ZadrugART koji je započeo još u ponedjeljak u petak navečer na otvorenoj pozornici Kapetanskog održane su tri glazbene radionice, a kao kruna večeri uslijedio je nastup DJ Kandžije. Ove godine kao tema bila je zadana hip-hop kultura.
- U poslijepodnevnim satima održane su tri radionice i panel rasprave za ljubitelje hip-hopa, DJ-inga, rime i dobrog zvuka - Radionica pop lulture, Izgradnja zajednice ritmom i zvukom te Radionica dobrog zvuka. Ovaj glazbeni dio programa započeo je u četvrtak i nastavio se i večeras, a nastupili su DJ Phat Phillie, Koolade, Kandžija, Marvel, Pećo, Rushin, Sensi X Scuba X Brat & Hramoholks, a za kraj je Kandžija imao svoj kratki nastup, kazao je Andrej Fric, predsjednik udruge Zajednica udruga Centar nezavisne kulture podsjećajući kako je ovogodišnji program započeo u ponedjeljak u Gradskoj knjižnici Zadar radionicom crtanja stripa, koja se nastavila i u utorak.
- Dvodnevnu radionicu vodio je redatelj i strastveni obožavatelj »devete umjetnosti«, strip guru Erik Lončar. Program je nastavljen u srijedu radionicom kviza u organizaciji KviZDa i Kino Zone na Kapetanskom gdje su kroz pitanja i odgovore iz filmskog svijeta natjecatelje vodilo zadarski kviz majstor Boris Krneta, kazao je Fric te je podsjetio i na kazališni dio programa u sklopu kojega je u Kazalištu lutaka Zadar u srijedu navečer nastupio zagrebački Teatar Exit s predstavom Sutra (ni)je novi dan i kabaret Koncert za žlice i gitaru.
Projekt ZadrugART je sufinanciran u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda i provodi se u partnerstvu Centra nezavisne kulture s Gradom Zadrom, Gradskom knjižnicom Zadar i Koncertnim uredom Zadar. Ukupna vrijednost projekta je 1.867.528,51 kuna, uz 85% sufinanciranja sredstvima Europske unije i 15% sufinanciranja sredstvima Državnog proračuna.


»Ovaj glazbeni dio programa započeo je u četvrtak i nastupili su DJ Phat Phillie, Koolade, Kandžija, Marvel, Pećo, Rushin, Sensi X Scuba X Brat & Hramoholks
Andrej Fric
 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno