Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Zbog krađe putničkog kovčega kaznena prijava 17-godišnjaku

20.09.2021. 08:21


Osumnjičen za krađu
Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom kojeg se sumnjiči za krađu.
Naime, 17-godišnjaka se sumnjiči da je 26. srpnja na ulici Ante Starčevića u Zadru otuđio putnički kovčeg u vlasništvu 61-godišnjaka, u kojem su se nalazile osobne stvari te dijelovi brodskog motora.
Prema njemu se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Teška krađa
Jučer poslijepodne u Preku, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 46-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
S četvrtka na petak u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnje državljanke Austrije, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U petak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo kojeg koristi 38-godišnji njemački državljanin, odakle je otuđio prijenosno računalo i mobitel. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
U petak je u Selinama, nepoznati počinitelj otuđio dvije bicikle u vlasništvu 34-godišnjeg austrijskog državljanina. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak prijepodne u Zatonu, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta otuđio torbicu u vlasništvu 43-godišnje državljanke Nizozemske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.