Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Stanka pa Industrogradnja

Autor: Viktor Bogut

19.10.2008. 22:00
Stanka pa Industrogradnja

Foto: Filip BRALA



U četvrtom kolu Prve stolnoteniske lige Zadrani su u subotu došli do rutinske pobjede protiv Pule.
– Igrali smo kod kuće protiv objektivno slabije momčadi, tako da je 4:1 u našu korist sasvim realan rezultat – istaknuo je trener Donata Denis Karlović. Njegovi igrači do uspjeha su došli na klasičan način. Kinez Jia Zheng “zaradio” je dvije, dok je jednu partiju dobio Davor Karlović. Četvrti bod Zadrani su osvojili u susretu parova.
– Prije svega moram biti zadovoljan ozbiljnošću s kojom su igrači ušli u meč. Od početka se vidjelo da neće biti opuštanja i to me vrlo brzo smirilo, jer sam znao da Pula nema šanse ukoliko mi odigramo ozbiljno. Najvažnije je da smo osvojili nova dva boda koja će nam biti potrebna u borbi za što bolju poziciju na ljestvici. Za ulazak u doigravanje, koje nam je i cilj, moramo pobjeđivati ovakve partije.
Zadrane u idućem kolu očekuje gostovanje u Zagrebu kod Industrogradnje. No, prije toga slijedi stanka od 20-ak dana.
– Industrogradnja je jaka momčad s odličnim mladim igračima. Jednostavno neće biti. No, mi smo u dobroj formi i sada nam je cilj zadržati ovaj nivo igre i nakon stanke koja slijedi. Imamo sada 20 dana da se regeneriramo. U početku ćemo pojačati treninge i raditi više na fizičkoj pripremi, a nakon toga ćemo se početi pripremati za dvoboj s Industrogradnjom – objasnio je strateg Donata.


 PRVA STOLNOTENISKA LIGA


Rezultati 4. kola: Donat – Pula 4:1, Šenkovec – Dugo Selo 2:4, Zagreb – Srdoči 4:0, Libertas – Industrogradnja 4:2
Poredak: Zagreb 8, Donat 7, Vodovod Osijek, Pula, Frim, Libertas i Dugo Selo 6,  Šenkovec 5, Srdoči 4.
Parovi idućeg kola: Industrogradnja – Donat, Pula – Frim, Vodovod Osijek – Šenkovec, Dugo Selo – Zagreb, Srdoči – Libertas.