Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Pjesma ipak promovirana prvo u Krešinoj dvorani

Autor: Irena Jurjević

19.11.2008. 23:00
Pjesma ipak promovirana prvo u Krešinoj dvorani

Foto: Zvonko KUCELIN



Iako nova pjesma Mladena Grdovića posvećena košarkaškoj legendi Krešimiru Čosiću još uvijek prigodno promovirana, o njoj se već zna sve – kad je nastala, tko ju je skladao, pa čak i stihovi. Iako ju je malo tko i čuo, pjesma je već izazvala brojna negodovanja kako nije u redu da pjesma bude izvedena negdje drugdje nego u Zadru, budući da se kao mjesto izvedbe prvo spominjao Zagreb. Ipak, zadarska promocija je održana prvo u Zadru, i to u dvorani Krešimira Čosića na Višnjiku za vrijeme košarkaške utakmice Zadar-Zagreb koja je odigrana prije nekoliko dana.
– Evo, na taj način održao sam obećanje Zadranima i Tornadu da promocija neće biti nigdje drugdje nego u Zadru, poručio je pjevač.
Pjesma ‘Mi smo dica Kalelarge’ je tog dana prije utakmice promovirana i na Radio Zadru i Novom radiju, a nakon zadarske promocije slijede promocije pjesme u Zagrebu, točnije 20. studenog na HRT-u kada ujedno zapada i Krešin rođendan a kada će biti prikazana jednosatna emisija posvećena legendi zadarske i hrvatske košarke.