Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Škulići napali djelatnike Pauk službe

Autor: Suzana Bandić

19.11.2009. 23:00
Škulići napali djelatnike Pauk službe

Foto: Adam VIDAS



Vedran Škulić, vlasnik Narodnog lista, i njegov 25-godišnji sin Nathaniel danas su privedeni na kriminalističku obradu nakon incidenta s djelatnicima Pauk službe, poduzeća Obale i lučice.
Naime, prema informacijama iz PU zadarske djelatnici Pauk službe dobili su dojavu kako je jedno osobno vozilo nepropisno parkirano između zgrade Muzeja stakla i Narodnog lista, te da je zapriječilo izlaz s parkirališta.
Incident je izbio u trenutku kada je njih zatekao vlasnik vozila, Vedran Škulić, upravo u trenutku podizanja vozila u namjeri da ga odvezu. Nakon kratke preprike Škulić ih pokušao spriječiti u naumu tako što se popeo na njihovo vozilo. Nakon svega nekoliko minuta na mjesto incidenta došla je i policija s tri vozila pa je situacija kulminirala.
No, nakon kiše pogrdnih riječi upućenih policajcima, Škulić se spustio s vozila te je potom odvezen u prostorije Druge policijske postaje, a odatle je ubrzo pušten jer je imao zakazan liječnički pregled zbog srčanih problema pa će se nad njim, kako saznajemo iz polcije, istraga nastaviti naknadno. 
Cijelu tu dramu koja se odvijala pred očima brojnih posjetitelja Muzeja stakla upotpunio je sukob Škulića mlađeg s policajcima. On je, naime, cijelu situaciju nastalu oko odvoženja njihova automobila pokušao fotografirati. To je, međutim, zasmetalo policajcima koji su mu pokušali oduzeti fotoaparat trčeći za njim po cijelom parkingu. Na koncu, uspjeli su ga sustići, a nakon kratkog naguravanja oduzeli su mu fotoaparat te ga zajedno s ocem odvezli u Policijsku postaju.
Neslužbeno doznajemo kako je cijela situacija uzrujala Škulića te mu narušila zdravstveno stanje zbog čega ga je liječnik hospitalizirao do ponedjeljka.