Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Fantastičan koncert splitskih genijalaca

19.11.2010. 23:00
Fantastičan koncert splitskih genijalaca


Splitski genijalci TBF unplugged koncertom u zadarskom klubu Arsenal oduševili su u petak mnogobrojnu publiku i dokazali da su zaista jedan od najuspješnijih i najzabavnijih hrvatskih bendova. U gotovo dva sata svirke odsvirali su najveće hitove sa četiri dosadašnja studijska albuma, koji u akustičnoj izvedbi zvuče fantastično, a neke pjesme zvuče puno bolje nego na aktualnom albumu “Perpetuum fritule”.
Koncert je započeo s malim zakašnjenjem, otvoren je pjesmom “Slobodni stil”, a nakon toga redale su se uspješnice “Fantastična”, “Guzice i sise”, “Nostalgična”, ali i stari hitovi “Trilogija jada” i “Jen dva”. Uz puno dobre zabave i ultra pozitivnu atmosferu koncert je oko ponoći zaključen pjesmom “Smak svita”, no glasni pozivi odlične publike pozvali su bend na bis te su odsvirane i “Genije” te “Odjeb je lansiran”. I članovi benda bili su oduševljeni publikom i ovim koncertom, a obećali su i skori povratak te prezentaciju novog albuma.
– Snimili smo novi album koji bi po svemu sudeći svitlo triba ugledati na proljeće i tada dolazimo opet. Album bi trebao izaći u travnju i mi smo vrlo zadovoljni kako zvuči, kazao je Mladen.
Na albumu će se nalaziti 12 pjesama, koje su kombinacija live svirke i semplova, a najavljen je i mali pomak od društveno-političkih tema, jer kako nam je rekao Saša to uvijek ostaje isto, a koga još zanima može poslušati stare pjesme, jer ništa se nije promjenilo.Nema sumnje kako će i novi album imati pregršt hitova, jer svirka nikada nije zvučala bolje, a na koncertima se osjeti kako bend još uvijek uživa u tome što radi.