Dječaci dolaze s "Bilim starkama"

Slika korisnika admin
Filip BRALA

Splitski hip-hop trojac Dječaci stižu u Zadar te će u petak održati prvi koncert u Q baru. Vojko Vrućina, Ivo Ivo i Zondo uz podršku pratećeg benda ovoga puta stižu s "pojačanim" repertoarom, pa će uz već poznate stvari poput »Lovrinac«, »Narodna«, »Siromašan«, »Beba« ili »After u zatvoru« izvesti i neke nove.

Nakon albuma "Drama" te "Kurve i laseri", objavili su "Istinu" koja je rasprodana u samo dva dana, a pjesmama poput "Lovrinac" ili "Dalmacijo" s neizbježnom mantrom "digidigidi digidi" zaludili naciju. Već su nekoliko puta nastupali u Zadru, od nastupa na manifestaciji "Hip-hop, a ne dop", pa do svirki u nekadašnjem Maya pubu, Maraschinu te velikog nastupa na rođendanu hostela Forum. Nema sumnje kako će se i ovoga puta ekipa na koncertu dobro zabaviti, posebno s toga što im je običaj da su na živim svirkama još žešći.

Najavljujući koncert Vojko Vrućina kazao nam je da se raduju još jednom nastupu u Zadru.

- Nismo dugo bili tu i veselimo se dolasku. Dolazimo s bendom, kao i uvijek, a uz neke stare stvari odsvirat ćemo i "Bile starke" i "Struju", kratko je rekao.

Iz Q bara poručuju kako za ulaznice vlada veliki interes te da su u pretprodaji po sniženoj cijeni te preporučuju da požurite po svoj primjerak.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno