ODJEL PEDIJATRIJE Ministarstvo odobrilo natječaj za dva specijalizanta

Slika korisnika admin
Pedijatrija
Vedran SITNICA

Problem zadaskog Odjela za pedijatriju koji već mjesecima muku muči s kadrom riješilo je Ministarstvo zdravlja odlukom o raspisivanju natječaja.

Tim natječajem Pedijatrija će dobiti dva specijalizanta iz područja pedijatrije, čime će ovaj odjel kadrovski konačno ojačati. Iako je riječ o specijalizantima, čak dva nova djelatnika u situaciji kakva posljednjh mjeseci vlada na Pedijatriji značit će mnogo.

Oakvim napretkom postignutim u dogovoru s Ministarstvom, zadovoljan je zamjenik sanacijske upraviteljice bolnice, dr. Robert Karlo.

- Situacija će nam se sada na Odjelu za pedijatriju znatno popraviti jer dobivamo dva specijalizanta. Riječ je o mladim ljudima iz Zadra, što mi je osobito drago da se možemo popuniti kadrom iz Zadra, a ne da moramo tražiti ljude izvan grada. Ovdje na sreću nije situacija kao, primjerice na Patologiji, gdje se dogodi da se nitko ne javi na natječaj. Tako uskoro krećemo u objavu natječaja i primit ćemo dvoje specijalizanata, što će konačno poboljšati situaciju na Pedijatriji, kaže dr. Karlo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno