Polica osiguranja Croatia Imovina štiti vašu imovinu, ali i standard vaše obitelji

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
OSIGURANJE KOJE SE MOŽE ISPLATITI SVIMA

Zadar i Nin u rujnu ove godine u nekoliko noćnih sati doživjeli su količinu oborina koja je jednaka količini vode koju ispusti milijun i pol kanadera, što je bilo dovoljno za procjenu da je riječ o najgoroj poplavi na tom području u proteklih 30 godina. Nekoliko dana kasnije štete na području Zadarske županije procijenjene su na više od milijardu kuna, dok je od siječnja do rujna ove godine Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda prijavljeno više od 2,3 milijarde kuna šteta. U proračunu za ovu godinu za tu je namjenu bilo osigurano tek 20 milijuna kuna, što dovoljno govori o mogućnostima da oštećeni građani u takvoj situaciji dobiju brzu financijsku podršku za sanaciju šteta od države. Unatoč tome, još uvijek je premali broj oni koji razmišljaju o potrebi da zaštite svoje vrijednosti odgovarajućom policom osiguranja.

Svjesni potrebe da građanima ponude kvalitetnu zaštitu, u Croatia osiguranju su osmislili policu osiguranja imovine Croatia Imovina, kojom svoj dom možete osigurati od poplave, požara, oluje, puknuća cijevi, provale i još 11 drugih rizika. Takvo osiguranje, bez sumnje, može se isplatiti svima, uzmemo li u obzir da već i začepljeni odvod ili puknuće cijevi u stanu uslijed kojega dođe do izljeva vode mogu završiti i s nekoliko desetaka kuna štete, od koje se kućni budžet oporavlja godinama.

Polica Croatia Imovina obuhvaća osiguranje građevinskog dijela objekta (dakle zidova, podnih obloga, stropova i stropnih obloga , ali i uređaja i opreme koja se smatraju dijelom opreme stana, kao što je, primjerice, sustav centralnog grijanja). Ta polica obuhvaća i osiguranje stvari u kućanstvu, što uključuje namještaj, aparate, ali i odjeću i obuću, te dokumente i osobne stvari ukućana. Osiguranici pritom mogu birati između tri programa osiguranja građevinskog dijela (Basic, Standard i Ultra), te dva modela za osiguranje stvari u kućanstvu (Optima i Maksi), te ugovoriti i neke dodatne rizike, pa policu u potpunosti možete prilagoditi svojim potrebama i financijskim mogućnostima. Kako bi klijentima olakšali odluku o osiguranju svoga doma, u Croatia osiguranju ističu da svi oni koji takav paket osiguranja ugovore do 31. prosinca ove godine ostvaruju i poseban popust.

Ukratko, uz 50-ak kuna mjesečno, koliko u prosjeku stoji takva polica za stan od 60 četvornih metara, u slučaju neugodnih situacija puno ćete se brže i lakše i bez velikih odricanja vratiti svakodnevnom životu te zaštititi vlastiti standard i standard svojih ukućana. Naime, ako nastupi neki od rizika - požar, poplava ili provala, na primjer – dovoljno je prijaviti taj događaj osiguratelju, koji će u kratkom roku procijeniti nastalu štetu i osigurati isplatu naknade, što bitno olakšava razgovore s majstorima i izvođačima radova koji bi trebali sanirati štetu.

Više informacija o polici osiguranja imovine Croatia Imovina možete pronaći na internetskoj stranici www.crosig.hr, ili na besplatnom telefonu: 0800 1884, gdje odmah možete zatražiti i ponudu za osiguranje od prodajnog savjetnika Croatia osiguranja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno