Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zadarski list i Arsenal vode vas “Kod Tita u raj”

20.11.2017. 11:36
Zadarski list i Arsenal vode vas “Kod Tita u raj”


Predstava “Kod Tita u raju” spada u red najgledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina, na prostoru bivše Jugoslavije, a u nedjelju 26.11.2017. u 20h gostuje u ilirijinom Arsenalu. Zadarski list i Arsenal podijelit će dva para po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je u komentar na facebooku tagirati osobu koju želite voditi. Dobitnici ulaznica u petak će biti obaviješteni preko facebooka.
Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj i Austriji.
Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije.
Josip Broz Tito uređuje svoj raj zbog drage mu Jovanke, ali ne zna to raditi i preko Googla traži molere. Jave mu se niko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavaju da uvjere Tita da su oni graditelji, a ne rušitelji. Kroz britku satiru, ovaj komad će vas nasmijati do suza.
Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom – kaže glumac Andrija Kovač.
UIaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti preko sustava Croatia Tickets, u agenciji Aquarius u Zadru (radno vrijeme 07.30-20h) i na dan predstave sat vremena prije početka predstave na blagajni Arsenala (broj karata je ograničen).
Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio humorističnog spektakla!