Zadarski list i Arsenal vode vas "Kod Tita u raj"

Slika korisnika valentinam
Rekordna gledanost
Autor: 
Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije

Predstava “Kod Tita u raju” spada u red najgledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina, na prostoru bivše Jugoslavije, a u nedjelju 26.11.2017. u 20h gostuje u ilirijinom Arsenalu. Zadarski list i Arsenal podijelit će dva para po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je u komentar na facebooku tagirati osobu koju želite voditi. Dobitnici ulaznica u petak će biti obaviješteni preko facebooka.

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj i Austriji.
Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije.
Josip Broz Tito uređuje svoj raj zbog drage mu Jovanke, ali ne zna to raditi i preko Googla traži molere. Jave mu se niko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavaju da uvjere Tita da su oni graditelji, a ne rušitelji. Kroz britku satiru, ovaj komad će vas nasmijati do suza.
Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom – kaže glumac Andrija Kovač.
UIaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti preko sustava Croatia Tickets, u agenciji Aquarius u Zadru (radno vrijeme 07.30-20h) i na dan predstave sat vremena prije početka predstave na blagajni Arsenala (broj karata je ograničen).
Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio humorističnog spektakla!

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (3 glasova)

Komentari

Slika korisnika branimir
kod krepanoga vašeg tite,,,samo niste vi svjesni,,dabogda vam sve nesritno bilo,dabogda se zapalili svi skupa tko god dođe gledati,,to komedija uopce nije ,to zabavno nije,,kurvini sinovi izdajnički,,dabogda krepali isti tren kurvini SINOVI---KREPALI DABOGDA ISTO KAO TAJ KREPANI TITO,,,JEBA VAN ON ŽENU DICU I SVE ŠTO IMATE,,,,DABOGDA VAM IZGORI SVE NA VAMA I U VAMA,,GORITE U PAKLU I DABOGDA VAM SE TO SVE DESI NEDOBRO--KURVINI SINOVI--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ZA DOM SPREMNI ---HRVATSKI RODE-----------