Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sustavna metoda projektiranja modela obrazovanja za medije

Autor:

19.12.2008. 23:00
Sustavna metoda projektiranja modela obrazovanja za medije

Foto: Vedran SITNICA



U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru jučer je održana obrana magistarskog rada Ivana Božičevića. Magisterij pod naslovom “Sustavna metoda projektiranja modela obrazovanja za medije” Božičević je branio pred Stručnim povjerenstvom u sastavu: doc. dr. sc. Nada Zgrabljić Rotar, prof. dr. sc. Ante Munitić i prof. dr. sc. Aleksandar Halmi.
Članovi Povjerenstva u svojim izvješćima Vijeću poslijediplomskih studija Sveučilišta u Zadru ocijenili su rad pozitivno.
Dr. sc. Nada Zgrabljić Rotar za Božičevićev rad je kazala da, iako sadrži relevantne informacije, u cijelosti je možda presložen i preobilan što se može opravdati pionirnošću rada.
– Magistarski rad Ivana Božičevića uspješno je izveden i u teorijskom i praktičnom dijelu, stoji u izvješću Nade Zgrabljić Rotar.
Ivan Božičević je za temu svog rada kazao kako je rezultat njegovih afiniteta prema medijima i poslovima koje je radio u vlastitoj poslovnoj karijeri.
Temeljni cilj istraživanja u magistarskoj radnji je sustavno sagledati stanje i tendencije razvoja obrazovanja u području medija te na osnovu toga predložiti model obrazovanja za medije, stoji u uvodu Božičevićeva rada.