Božićna čarolija u Arbanasima

Slika korisnika admin
carolija_2
Andrija PROVIĆ
S radionice u u knjižnici

U suradnji Gradske knjižnice Zadar i Udruge odgojitelja predškolske djece "Maraške", u srijedu je u ogranku GKZD Arbanasi organizirana kreativna radionica pod nazivom „Božićna čarolija". Uz kvalitetno provođenje slobodnog vremena, mališani su tako, u društvu „Maraški" te knjižničarka s dječjeg odjela, učili kako izrađivati Božićne čestitke. Inače, spomenuta Udruga bavi se strukovnim pitanjima odgojitelja, njihovim usavršavanjem, kao i organizacijom brojnih izvanvrtićkih aktivnosti usmjerenih na rad s predškolskom djecom Zadarske, ali i ostalih županija.  

- Često surađujemo sa Gradskom knjižnicom Zadar, odnosno s njihovim ogrankom u Arbanasima. Zajedno s knjižničarkama s dječjeg odjela - Melitom Zupčić - Letinić, Željanom Buljat i njihovom voditeljicom Dorotejom Kamber-Kontić organiziramo kreativne radionice namijenjene djeci, ali isti prostor istovremeno koristimo i za stručna usavršavanja članova naše udruge. Gdje god se događaju neke djeci zanimljive manifestacije, tamo možete pronaći i „Maraške" - saznali smo od Edite Tošić, predsjednice Udruge.  

Tijekom prosinca, u arbanaškom ogranku planirane su brojne radionice tematski vezane uz Božić, dok će se „Božićna čarolija" ponovo održati 23. prosinca.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno