Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Klapa Niko s gostima pjeva za potrebite

19.12.2011. 23:00
Klapa Niko s gostima pjeva za potrebite


O tome kome ćemo sredstva donirati odlučit ćemo nakon koncerta, rekao je Erik Pavin


Zorica Kondža, Joško Banov, Nela Šarić, Davor Pekota i Gradska glazba Zadar gosti su ovogodišnjeg Božićnog koncerta klape Niko koji se održava ovog petka u 20 sati u HNK Zadar. Program će voditi čak troje voditelja, dvije vrsne zadarske glumice Tamara Šoletić i Doris Pinčić te dugogodišnji zadarski voditelj Gordan Kurtović, najavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za medije u restoranu Niko.
– Prošle godine koncert je bio održan s Gradskom glazbom Zadar, ove godine smo mi sami nositelji, a nadam se da će tako biti i ubuduće te da će on postati i tradicionalan, kazao je Erik Pavin.
Koncert će i ove godine biti humanitarnog karaktera, a novac prikupljen od ulaznica po cijeni od 40 kuna bit će uručen najpotrebitijima. “Tko će to biti, odlučit ćemo poslije koncerta”, pojasnio je Pavin.
Više o samom sastavu programa kazao je Davor Pekota najavivši božićne, ali i svjetovne pjesme, ujedno pozvavši sve da se odazovu koncertu.
– Kada smo prošle godine prvi put nastupali s klapom Niko tada smo prvi put imali priliku izvesti nešto drugačije, a tako će biti i ove godine. Suradnja klape Niko i Gradske glazbe Zadar je vrlo zanimljiva i bit će sigurno puno dobrih pjesama, najavio je dirigent Tomislav Košta.