Proračunski dnevni red

Slika korisnika admin

Vijećnici ninskog Gradskog vijeća okupit će se sutra, 21. prosinca, u Gradskoj vijećnici na posljednjoj sjednici u ovoj godini. Sjednicu je sazvao predsjednik GV-a Davor Ćurjurić, a predviđen je opširan dnevni red. Raspravljat će se o drugom rebalansu proračuna za 2011. godinu, o donošenju odluke o prihvaćanju održavanja i izgradnje komunalne infrastrukture za 2012. godinu, o programu javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi i športu. Na dnevnom redu je usvajanje proračuna za 2012. godinu.

O spomenutim važnim temama svoje će stajalište osim vijećnika moći iskazati i pročelnici komunalnog i financijskog odjela, članovi gradonačelnikovog kolegija te gradonačelnik Emil Ćurko.

Poput Nina iste večeri i u isto vrijeme vijećnici ražanačkog Općinskog vijeća sastat će se pod predsjedanjem Predraga Duševića u prostoru općinske vijećnice.

U opširnom dnevnom redu vijećnici će se očitovati o drugom rebalansu proračuna za 2011. godinu, o programu gradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture u 2012. godini. Bit će govora i o isplati božićnica umirovljenicima, planu rada centralne knjižnice "Juraj Baraković" u Ražancu i njezinom financijskom planu za 2012. godinu. Vijećnici će se, također, očitovati o prijedlogu općinskog proračuna za 2012. godinu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno