Posedarje financijski na koljenima

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA

Posedarski proračun za 2014. godinu iznosi 11,220.000 kuna. Tako je na sjednici Općinskog vijeća odlučilo 11 vijećnika, a suzdržan je bio Dražen Dežmalj (HNS). Nezavisni Zoran Nekić iz Podgradine opravdao je nedolazak.

- Poduzeli smo određene poslovne radnje radi pripreme početka provođenja katastarske izmjere k.o. Slivnica. Prijedlog je da potrebnih 200.000 kuna namirimo sa 100.000 kuna od stavke za razvoj zone Posedarje - Slivnica i sa 100.000 kuna od izgradnje kanalizacijskog sustava, predložio je izmjenu prijedloga proračuna načelnik Ivica Zurak.

Posljednja ovogodišnja, tzv. proračunska sjednica Vijeća prošla je glatko. Vlast i oporbu "ujedinio" je Ivica Juričević, bivši posedarski načelnik.

- S obzirom da su se u javnosti počele iznositi netočne informacije o stanju u Općini Posedarje, osjećam moralnu i političku odgovornost upoznati vas s određenim činjenicama, rekao načelnik Zurak.

Potom je kronološki započeo optuživati stranačkog kolegu iz HDZ-a, Juričevića, za loše vođenje i trenutačno teško financijsko stanje u Općini.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno