Ivica Katić novi pročelnik za gospodarstvo

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

Povjerenstvo za provedbu natječaja grada Zadra jučer je obavilo testiranje dvoje kandidata za dužnost pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i obrtništvo. Kao što je već poznato, jedan od kandidata bio je dosadašnji vršitelj dužnosti Ivica Katić, a kako smo nakon testiranja saznali, druga kandidatkinja bila je iz Zagreba.

Riječ je o diplomiranoj ekonomistici Mirjani Vidaček kojoj je ovaj posao trebao radi doseljenja u Zadar, međutim, prema našim informacijama iz Gradske uprave, Vidaček je na testu prošla znatno lošije od Katića.

Mnogo više bodova na pismenom, a potom i usmenom testu, donijelo mu je novi mandat na čelu Upravnog odjela za gospodarstvo i obrtništvo, a kojeg je Katić već vodio nekoliko godina. No, nakon smrti dotadašenjeg direktora Poduzetničkog inkubatora, Katić je preuzeo tu gradsku tvrtku, da bi ga Kalmeta potom vratio u Gradsku upravu.

Iako je imenovan samo vršiteljem dužnosti, bilo je jasno da je ovo zapravo priprema za njegovo stalno preuzimanje ovog odjela, jer se prije svega morala ispoštovati zakonska procedura.

Na natječaj se javilo samo troje ljudi, a jedna molba bila je nevažeća. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno