TRI KRALJA ZABAVE Dvorana kao mješoviti zbor (FOTOGALERIJA)

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

U noći s četvrtka na petak na Športskom centru Višnjik u dvorani Krešimir Ćosić održan je maratonski, četverosatni koncert Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića i Mladen Grdović, okupljenih kao "Tri kralja zabave".

Koncert je bio istinski spektakl prepun pozivne energije koja se osjećala u svakom trenutku i zato nije čudno da nitko nije želio otići iz dvorane. Ljubimci publike dali su najbolje od sebe i svojim hitovima  četiri sata su držali publiku na nogama. Cijela dvorana pjevala je kao jedan veliki mješoviti zbor.

Međutim, ovaj trenutačno najveći show u Hrvatskoj u veliku košarkašku dvoranu privukao je neočekivano tek oko 2.500 gledatelja, rekli bi optimisti dvorana je "polupuna" a pesimisti "poluprazna". Cijena ulaznice za parket bila je 70 kuna i 90 kuna za tribine.

Rekord krcate dvorane kao za ovogodišnje Valentinovo za obljetnički koncert Mladena Grdovića, kojim je proslavio 35 godina karijere, ili kao na koncertu pjevačke legende Mate Miše Kovača 2008. godine s oko 9.000 posjetitelja, teško da će još dugo biti oboren.

Iako je publika očekivala i zajednički nastup "tri kralja", barem s jednom pjesmom, to nažalost nije dočekala. Bila su to tri samostalna koncerta "tri kralja" hrvatske glazbene scene koji je u trećem dijelu na spektakularni način, poput šlaga na slavljeničkoj torti, začinio prvi od tri kralja, neponovljivi, jedinstveni Mladen Grdović, ludnica.

- Pomirio sam se sa svim novinarima. S njima moram biti dobar jer za tri godine idem u političare. Hoće te li glasovati za mene, upitao je Mladen i dobio euforični odgovor "hoćemo, hoćemo, hoćemo...!"

- A kako će se zvati stranka? Zvat će se, ne bevanda već gemišt, rekao je veliki šoumemen Mladen i izazvao erupciju oduševljenja.

Na velikoj pozornici umjesto bevande pio je vodu: "Rado bi je zaminija za bevandu, ali pametni su dani". Grdovića bi jednostavno trebalo klonirati.

- Tiše, tiše, ne čujem mobitel. Evo me zove najveći od najvećih kraljeva Mišo Kovač, rekao je Mladen držeći mobitel kraj uha. Eto sad niste mogli čuti kako vam je moj i vaš veliki prijatelj čestitao Božić i poželio uspješnu Novu godinu. Poručio vam je i da uskoro dolazi u Zadar.... Euforija u dvorani došla je do same točke usijanja.

Naime, tko god da je bar jednom bio na koncertu Jasmina Stavrosa ili Dražena Zečića ili Mladena Grdovića onda zna da to nije običan koncert, već noć za pravu zabavu i gušt.

Ovo je bila spektakularna zabava na kojoj su svi mogli pjevati, plesati i izbaciti svu negativnu energiju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno