Hrvoje Grgurević osvojio zadarski Roland Garros

Slika korisnika valentinam
Liga veterana - rekreativaca
U vrlo napetom finalnom meču koji je popratilo stotinjak gledatelja po vrlo hladnom vremenu, pobjedu je zasluženo odnio Hrvoje Grgurević Hrvoje Grgurević svladavši Tomislava Trtnja 7:6, 7:5. Alberto Radovniković je u susretu za 3. mjesto pobijedio Mateja Pavlovića 7:5, 6:2
NAJBOLJI - Hrvoje Grgurević u društvu Bernarde Pere koja mu je uručila pobjednički pokal

Hrvoje Grgurević pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Teniske lige veterana - rekreativaca. Suparnik kojeg je svladao u finalnom meču bio je Tomislav Trtanj.

Nakon regularnog dijela sezone Teniske Lige veterana - rekreativaca u kojem je odigrano 20 kola i u kojem se natjecalo 66 igrača podjeljenih u 11 skupina, došao je red na Masters na kojem je nastupilo najboljih osam tenisača podijeljenih u dvije skupine. Pobjednici grupa su igrali finale, a dvojica drugoplasiranih su igrali za treće mjesto.

Završni turnir, kako smo i najavili u Zadarskom listu, održan je u nedjelju na terenima Teniskog kluba Zadar 08. Program je započeo susretom za treće mjesto između Alberta Radovnikovića i Mateja Pavlovića. Pobjedu u jako dobrom meču odnio je Radovniković slavivši rezultatom 7:5, 6:2. Nakon njih na teren su izašli finalisti Hrvoje Grgurević i Tomislav Trtanj. U vrlo napetom meču koji je popratilo stotinjak gledatelja po vrlo hladnom vremenu, pobjedu je zasluženo odnio Hrvoje Grgurević. Krajnji ishod ovog meča bio je 7:6, 7:5.

Pobjedniku Lige pehar koji ostaje u trajnom vlasništvu uručila zadarska teniska zvijezda Bernarda Pera. Voditelj teniske lige Tomislav Paleka nije krio zadovoljstvo po završetku natjecanja:

- Nakon svega mogu kazati da je sve proteklo u najboljem redu. Bilo je dosta gledatelja i prezadovoljni smo. Na ovakvu hladnoću tenis je došlo gledati više od stotinu ljudi i to nam je pokazatelj da smo napravili dobar posao. Prošlogodišnji prvak je obranio naslov, samo finale je bilo jako kvalitetno i zanimljivo. Ovakav uspjeh nas samo tjera da idemo dalje. Mogu već sad najaviti da ćemo dogodine imati i žensko natjecanje, kao što bi mogli i mušku konkurenciju proširiti na još već broj natjecatelja. Proljetni dio lige starta već 12. veljače i trajat će sve do početka srpnja. Moramo se posebno zahvaliti Bernardi Pera, koja je uveličala ovu našu priredbu i podijelila pehare. Pritom joj želimo sve najbolje u nastavku karijere.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno