Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Govorio i dobitnik Grand PRixa za kampanju gradonačelnika Dukića

20.12.2018. 09:02
Govorio i  dobitnik Grand  PRixa za  kampanju  gradonačelnika  Dukića


Dalmatinska podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću organizirala je u srijedu, 19. prosinca predstavljanje projekta  Grand PRix u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Zadru. O samom projektu govorila je voditeljica Dalmatinske podružnice Vlatka  Vučić-Marasović koja je istaknula kako prijavljeni projekti moraju odgovarati Pravilniku ovog natječaja, biti izvorni, originalni, razumljivi,  gramatički točni, s mjerljivim, specifičnim, dostižnim i relevantnim ciljevima. Projekti moraju biti javno izvedeni u ovoj godini i mogu se prijaviti u 11 natjeteljskih kategorija. Natječaj je otvoren do 31. siječnja  2019. godine.
O svojim iskustvima prijave na Grand Prix govorili su Jerko Trogrlić iz  agencije Vajt, dobitnik Grand PRixa za najbolju političku komunikaciju  za kampanju Branka Dukića i Mladen Masar iz Društva Propela, dobitnik Grand PRixa za najbolju organizaciju događaja za Millenium  Jump
.Grand PRix je prestižno strukovno priznanje za izvrsnost u odnosima  s javnošću, a nagrade mogu primiti nezavisni te stručnjaci za odnose s  javnošću zaposleni u tvrtkama, javnom i nevladinom sektoru. Nagrada  se dodjeljuje od 2007. godine s ciljem podizanja ugleda struke u široj  javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti profesionalaca u struci odnosa s javnošću.