Gospa Maslinska dobila javnu rasvjetu

Slika korisnika admin
belafuza
Nove svjetiljke u Ulici Gospe Maslinske

Ulica Gospe Maslinske na Belafuži ovih je dana dobila javnu rasvjetu na zadovoljstvo tamošnjih stanara koji su posebno zahvalni Nikoli Štokovu, stručnom suradniku za održavanje i građenje javne rasvjete u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti Grada Zadra, a za kojeg ističu da ima sluha za probleme građana i izvan uske gradske jezgre.

- Štokov je još prije nekoliko godina podupro zahtjeve stanara MO Brodarica te ododbrio asfaltiranje tada razlokane ceste i pokrajnjih ulica, a na tom je dijelu postavljena i rasvjeta. U nedostatku novca mali dio posla je ostao nedovršen, a to je rasvjeta odvojka Ulice Gospe Maslinske, koji je ujedno prilazni put s Puta Bokanjca. S obzirom da dobar dio župljana crkve na Belafuži stanuje na Putu Bokanjca, stanovnici su, osobito u zimskim mjesecima, tim putem prolazili po gustom mraku, navode stanari Gospe Maslinske, smatrajući postavljanje javne rasvjete malim (velikim) korakom u uređenju prigradskih dijelova Zadra. Zadovoljni su što se unatoč recesiji naišli na razumijevanje Grada za njihove probleme.

- Na tom su području bili postavljeni kabeli još kad se radila Ulica hrvatskih književnika, a sada su samo montirane svjetiljke. Radovi na tom dijelu, onom koji se tiče Ulice Gospe Maslinske, trebali su biti završeni prije kraja godine, no zbog loših vremenskih uvjeta bili smo primorani malo produžiti rokove, kazao je Štokov, napomenuvši da je ovaj dio, koji je "u mraku" bio više od dvije i pol godine, sada dobio četiri nove svjetiljke.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno