Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Grad nije zabrinut: Radnici su na kolektivnom godišnjem odmoru

20.01.2012. 23:00
Grad nije zabrinut: Radnici su na kolektivnom godišnjem odmoru


Radnici Društva za graditeljstvo, proizvodnju i trgovinu Osijek – Koteks d.d. koji paralelno s izgradnjom kolektora visokih zona grada na Putu Bokanjca uređuju prometnicu, odnosno postavljaju komunalnu infrastrukturu, nakon blagdana nisu se vratili na gradilište. Radovi na Putu Bokanjca u siječnju nastavljeni su samo u segmentu koji se odnosi na izgradnju kolektora visokih zona grada, za kojeg je zadužena Vodoinstalacija d.o.o. Zadar.
U Gradu Zadru, koji je postupkom javne nabave Osijek – Koteks d.d. izabrao za izvođača koji će urediti Put Bokanjca, nisu zabrinuti zbog činjenice što se osječki građevinari još nisu vratili na gradilište. Ivana Dadić, stručna suradnica za informiranje u Gradu Zadru, navodi da su radnici Osijek – Koteksa, uoči Božića otišli na kolektivni godišnji odmor s kojeg se još nisu vratili.
O eventualnoj promjeni vlasničke strukture Osijek – Koteksa kao razlogu zbog kojega se radnici još nisu vratili na gradilište, o čemu se u medijima nagađa, u Gradu Zadru ništa ne znaju. Da je do toga zaista došlo, u Gradu Zadru vjeruju da bi bili obaviješteni.
Osijek – Koteks na Putu Bokanjca posao treba završiti do 15. lipnja. Dinamiku radova diktiraju građevinari, a ne Grad Zadar. U gradskoj upravi, kako kažu, za sada nemaju razloga sumnjati da će Osijek – Koteks na vrijeme završiti posao.
U sjedištu tvrtke Osijek – Koteks, u Osijeku, informacije o eventualnoj promjeni vlasničke strukture, ne žele komentirati.