Grad nije zabrinut: Radnici su na kolektivnom godišnjem odmoru

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Osijek - Koteks na Putu Bokanjca posao treba završiti do 15. lipnja

Radnici Društva za graditeljstvo, proizvodnju i trgovinu Osijek - Koteks d.d. koji paralelno s izgradnjom kolektora visokih zona grada na Putu Bokanjca uređuju prometnicu, odnosno postavljaju komunalnu infrastrukturu, nakon blagdana nisu se vratili na gradilište. Radovi na Putu Bokanjca u siječnju nastavljeni su samo u segmentu koji se odnosi na izgradnju kolektora visokih zona grada, za kojeg je zadužena Vodoinstalacija d.o.o. Zadar.

U Gradu Zadru, koji je postupkom javne nabave Osijek - Koteks d.d. izabrao za izvođača koji će urediti Put Bokanjca, nisu zabrinuti zbog činjenice što se osječki građevinari još nisu vratili na gradilište. Ivana Dadić, stručna suradnica za informiranje u Gradu Zadru, navodi da su radnici Osijek - Koteksa, uoči Božića otišli na kolektivni godišnji odmor s kojeg se još nisu vratili.

O eventualnoj promjeni vlasničke strukture Osijek - Koteksa kao razlogu zbog kojega se radnici još nisu vratili na gradilište, o čemu se u medijima nagađa, u Gradu Zadru ništa ne znaju. Da je do toga zaista došlo, u Gradu Zadru vjeruju da bi bili obaviješteni.

Osijek - Koteks na Putu Bokanjca posao treba završiti do 15. lipnja. Dinamiku radova diktiraju građevinari, a ne Grad Zadar. U gradskoj upravi, kako kažu, za sada nemaju razloga sumnjati da će Osijek - Koteks na vrijeme završiti posao.

U sjedištu tvrtke Osijek - Koteks, u Osijeku, informacije o eventualnoj promjeni vlasničke strukture, ne žele komentirati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno