Goran Burčul kandidat za načelnika Galovca

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ
Goran Burčul

 Goran Burčul, predsjednik HSP dr. Ante Starčević u Galovcu, bit će kandidat za načelnika ove političke stranke u ovoj samostalnoj općini na lokalnim izborima u treću nedjelju u svibnju, obznanjeno je u subotu navečer na sastanku podružnice u privatnoj kući "kod spomenika".

- Na izbore HSP dr. Ante Starčević u Galovcu izlazi samostalno, rekao je Goran Burčul, prvi obznanjeni kandidat za načelnika u ovoj politički turbulentnoj općini, te nastavio:

- Aktualna općinska uprava na čelu s HDZ-ovim načelnikom u protekle dvije i pol godine od kada su na vlasti, vodila je promašenu politiku koja je izazivala sukobe i izolaciju. Žalosno je da zbog politike brat s bratom ne priča, a Vijeće i načelnik uopće ne surađuju, govori Burčul, predsjednik županijske Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata.

Ocijenio je kako je "Galovac na koljenima", općina slučaj u kojem se nogostup izgrađuje dužinski, ali nedovoljno širok, u kojem je zapuštena županijska ljepotica - nogometno igralište, roditelji nemaju vrtić za svoju djecu, u kojem se asfaltiraju ulice po podobnosti...

- Ravnokotarski Galovac to nije zaslužio. Dosta je politike izolacije, bahatosti i inata. Borit ću se da to bude drugačije i da Galovcu damo prigodu da se na lokalnim izborima izborimo za jedinstvenu stranku Galovac, bez podjela i svađa, za dobrobit svih Galovčana, od novorođenog djeteta do ljudi u jeseni života. Želja mi je ujediniti ljude, naglasio je Burčul.

- Počašćen sam što mi je vodstvo stranke ukazalo povjerenje. Galovac zaslužuje bolju općinsku vlast, načelnika i bolju politiku koju će provoditi HSP AS, zaključio je Goran Burčul.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika sudac
Ma bravo evo jedna pametna napokon da netko i ovo izjavi " Ravnokotarski Galovac to nije zaslužio. Dosta je politike izolacije, bahatosti i inata " Ali nisu to zasluzili ni mjestani . aj sretno ti bilo .
Slika korisnika tica
galovac ima i načelnika i vlast,kad dođete vi gospon onda bumo videli ne ; šunkice, odojci i tak....