JE LI SMRT UZROK UDARCA MLADIĆA ILI NEZGODNOG PADA Mladić (17) koji je pretukao 44-godišnjaka prosječan učenik Tehničke škole, isključen iz škole, nastavnici u šoku!

Slika korisnika mkvanja
U školi tvrde kako s mladićem nikada nije bilo nikakvih problema
Ilustracija
Tragičnom događaju prethodila je tuča na autobusnom kolodvoru, istraga još u tijeku

Kako smo pisali ranije, muškarac (44) kojega je u četvrtak na autobusnom kolodvoru pretukao 17-godišnjak, podlegao je težini ozljeda te je u noći s nedjelje na ponedjeljak preminuo.

Mladić od 17 godina učenik je trećeg razreda srednje Tehničke škole u Zadru, a to nam je potvrdio i ravnatelj Denis Prusac.

- Doista smo svi u šoku. Svi moji kolege nastavnici i profesori, a i ja zbog toga što s tim našim učenikom nikada nije bilo nikakvih problema. Nije se ni po čemu izdvajao od ostalih. Bio je po svemu prosječan, pa i po svom školskom uspjehu. Stvarno mi nije jasno što se tu dogodilo i jako mi je žao. Još uvijek ne znamo točne okolnosti događaja - rekao je ravnatelj Denis Prusac, dodajući kako će učenik biti isključen iz škole, ali će imati pravo polaganja razreda.

Maloljetnik je zadržan na 30 dana u istražnom zatvoru zbog opasnosti utjecanja na svjedoke.
Protiv njega je prvotno bila podnesena kaznena prijava za nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda, a koja će, kako doznajemo iz Županijskog državnog odvjetništva, biti prekvalifiricana u nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim posljedicama.

- Uslijed promjene okolnosti ponovno ćemo ispitati maloljetnika te će se provesti sudsko medicinsko vještaćenje kao i obdukcija. Ovim bi se trebao utvrditi točan uzrok smrti, odnosno je li osoba preminula od udarca kojega je zadao maloljetnik ili od udarca glavom u pod, rekao nam je Denis Sokol, Županijski državni odvjetnik.

Dodao je kako je napadnuti muškarac zadobio samo jedan udarac, a tek nakon što obdukcija završi bit će poznato je li on zadan, kako se špekulira, bokserom ili nečim drugim.

- Maloljetnik nije do sada poznat policiji niti je u ikakvoj evidenciji te nije riječ o nekom tko je problematičan, rekao je ranije Sokol.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika darza
Znači, mali nije kriv, Tica se sam ubio? Dobio 'samo jedan udarac'? Ovo je ubojstvo iz osvete!