Preminuo muškarac (44) kojega je na autobusnom kolodvoru pretukao 17-godišnjak

Slika korisnika mkvanja
U OB Zadar
Ilustracija
Muškarac (44) kojega je u četvrtak na autobusnom kolodvoru pretukao 17-godišnjak, podlegao je težini ozljeda

Muškarac (44) kojega je u četvrtak na autobusnom kolodvoru pretukao 17-godišnjak, podlegao je težini ozljeda te je u noći s nedjelje na ponedjeljak preminuo.

Iz PU zadarske potvrdili su kako su im iz OB Zadar javili da je muškarac preminuo oko 2 sata ujutro.

Inače, maloljetnik je zadržan na 30 dana u istražnom zatvoru zbog opasnosti utjecanja na svjedoke.
Protiv njega je prvotno bila podnesena kaznena prijava za nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda, a koja će, kako doznajemo iz Županijskog državnog odvjetništva, biti prekvalifiricana u nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim posljedicama.

- Uslijed promjene okolnosti ponovno ćemo ispitati maloljetnika te će se provesti sudsko medicinsko vještaćenje kao i obdukcija. Ovim bi se trebao utvrditi točan uzrok smrti, odnosno je li osoba preminula od udarca kojega je zadao maloljetnik ili od udarca glavom u pod, rekao nam je Denis Sokol, Županijski državni odvjetnik.

Dodao je kako je napadnuti muškarac zadobio samo jedan udarac, a tek nakon što obdukcija završi bit će poznato je li on zadan, kako se špekulira, bokserom ili nečim drugim.

- Maloljetnik nije do sada poznat policiji niti je u ikakvoj evidenciji te nije riječ o nekom tko je problematičan, rekao je Sokol.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)