Institut IGH dostavio nižu ponudu i za Providurovu i za Bedeme

Slika korisnika valentinam
Otvorene javne ponude za nadzor radova
Za nadzor rekostrukcije Providurove javio se još Investinženjering, a za nadzor radova na Bedemima zajednica ponuditelja Investinženjering i D&Z
Zvonko KUCELIN
Rekonstrukcija Bedema procjenjuje se na 19.295.455,00 kuna bez PDV-a

U Gradskoj upravi Zadra otvorene su javne ponude za  Nabavu usluge stručnog nadzora nad rekonstrukcijom objekta Providurove palače u Zadru procijenjene vrijednosti 993.750 kuna (s PDV-om) i  Uslugu stručnog nadzora nad radovima i opremanjem Bedema zadarskih pobuna, procijenjene vrijednosti 500.000 kuna s PDV-om. Za oba  nadzora pristigle su po dvije ponude.

Za nadzor nad rekonstrukcijom Providurove palače Institut IGH iz Zagreba ponudio je iznos od 535.250 kuna (s PDV-om), a Investinženjering  iz Zagreba iznos od 733.750 kuna (s PDV-om). Institut IGH d.d. javio se i  za nadzor radova na Bedemima, a za što je ponudio 373.500 kuna (s  PDV-om), dok se za taj posao javila još i Zajednica gospodarskih subjekata Investinženjering d.o.o. i D&Z d.o.o. za što su ponudili 392.500 kuna  (s PDV-om).

U Gradu se nadaju da bi ova dva velika projekta mogla s realizacijom  započeti već prije sezone, u slučaju Bedema sredinom travnja ili početkom svibnja, a Providurove palače tridesetak dana kasnije. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)