Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

GODINA IZAZOVA TZ Grada Zadra raspisala natječaj za potporu turističkim manifestacijama

21.02.2021. 10:34


Turistička zajednica Grada Zadra raspisala je natječaj za dodjelu potpora za turističke manifestacije u ovoj, 2021. godini. Naime, temeljem odluke s 3. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra, TZG Zadra raspisuje Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2021. godini na području grada Zadra. Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel. Kako su izvjestili iz Turističke zajednice, prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno, zaključno s danom 1. ožujka 2021. godine.
– Prijave se šalju na adresu – Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: »Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2021. godini«. Za sve dodatne informacije, svi zainteresirani mogu kontaktirati ured Turističke zajednice grada Zadra isključivo putem e-mail adrese: [email protected] – poručju iz TZ grada Zadra.
– Najviše nas zanimaju prijave koje se odnose nekako na vrijeme predsezone i postsezone dakle, na mjesec svibanj, lipanj i rujan jer tijekom ljetnih mjeseci u Zadru uvijek imamo puno zanimljivih događanja. Naravno, kad to kažem mislim na vrijeme prije pandemije koronavirusa. Što se tiče sadašnje situacije u kojoj se nalazimo, raspisali smo natječaj kao i svake godine s vjerom i velikom nadom da će se sve biti u redu i da će situacija s pandemijom biti pod kontrolom iako, nitko ne može, niti se usudi prognozirati kako će se dalje situacija odvijati. Ipak, trebalo bi paziti da nije riječ o nekim masovnijim okupljanjima. Teško je sve to. Teško je balansirati i nalaziti kompromise, ali što je – tu je – zaključio je Ante Galić iz Turističke zajednice Grada Zadra.