Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Život je pokret

Autor: Ivica Gjergja

20.03.2009. 23:00
Život je pokret


Na nedavno održanim 34. međunarodnim “Ožujskim susretima” u Rovinju pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora i organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije sport za žene pod motom “Sport za sve” sudjelovalo je 400 rekreativki iz Austrije i Slovenije Hrvatske, a Zadar su predstavljale 54 članice Udruge “Relaks”.
Sudionice su prošle raznoliki program vježbanja, a one koje vole pješačiti mogle su se okušati u orjentacijskom kretanju. Sve je bilo pod nadzorom vrhunskih hrvatskih voditelja i profesora s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.
– Nakon divnog druženja i rada vježbi gdje smo pokazale to što znamo, nastavljamo s pripremama za prvi turnir u boćanju “Mirjana Marić” koji će se održati danas na terenima boćarskog kluba “Brodarica” s početkom u 9 sati. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Županijskog boćarskog saveza, a u organizaciji Udruge “Relaks” u spomen na svoju članicu koja je od svih sportsko-rekreativnih aktivnosti najviše voljela boćanje, kazala nam je Katja Pijaca, voditeljica udruge.